Kommentoi

Mitä ajatuksia Keimolanmäen asuntojen suunnitelmat herättävät? Kerro mielipiteesi ja toiveesi niihin liittyen meille! Kommentit moderoidaan ennen julkaisua, joten kommenttisi näkyy sivustolla pienellä viivellä.

10 kommenttia

 1. Turpeinen -

  0

  0

  Miksei vastaukset näy vai halutaanko niistä poimia vain parhaat rusinat päältä?

 2. SRV -

  0

  0

  Hei! Julkaisemme koosteen kyselyn tuloksista kun olemme saaneet riittävästi vastauksia kyselyyn. Odottelemme siis vielä jonkin aikaa lisää vastauksia.

 3. Teija -

  0

  0

  Eikös omistusasuminen ole aina ollut vuokraamista edullisempaa?!

 4. Helena -

  0

  0

  Olisikos mahdollista nähdä, miltä nuo sisustustyylit, eli ”moderni”, ”skandinavinen” ym näyttävät?

 5. Hannu Huhta -

  0

  0

  Ihmettelen, miten yksiöiden hinnat voivat olla yli 50000€ ja kolmioiden noin 100000€ edullisemmat, kuin muitten sen kokoisten asuntojen hinnat Keimolanmäessä tai Kivistössä. Talojen ikkunoiden sijoittelu olisi hyvä olla niin, että ne ovat hiukan eri kohdassa kuin vieressä olevassa talossa, jotta suoraan vieressä olevan talon ikkunoista ei näy toiseen asuntoon. Minusta ehdoton vaatimus asunnossa on parveke, itse en ostaisi asuntoa, missä ei ole parveketta. Vaatehuone on myös tärkeä, jotta tavarat saa mahtumaan asuntoon. Pysäköintipaikat olisi hyvä saada parkkikansille, mitkä olisivat edullisempia rakentaa, kuin varsinaiset parkkitalot. Keittiössä olisi hyvä olla kaksi tiskiallasta, jotta tiskatut astiat saa siirrettyä toiseen altaaseen ennen huuhtelua. Keittiö voisi olla jaettu olohuoneesta saarekkeella tai liukuovella, jotta keittiön jätetyt tiskit ei näkyisi olohuoneeseen. Asunnot voisi suunnitella niin, että niissä olisi mahdollista olla kaksi pientä makuuhuonetta tai ottamalla kevyen väliseinän pois, saisi ison makuuhuoneen. Asunnoissa voisi olla myös olohuoneen vieressä makuuhuone, mistä seinän poistamalla saisi tilan muutettua isoksi olohuoneeksi. Näin saataisiin monien erityyppisten perheiden tarpeet huomioitua muutosmahdollisuuksilla.

 6. SRV -

  1

  0

  Emme pysty lisäämään kuvia kommenttikenttään, joten alla tyylit lyhyesti kuvattuna. Sisustustyyleistä tulee oma esite, kun myynti alkaa.

  Moderni

  Lattia: vaaleaksi petsattu tammiparketti
  Keittiön kaapinovet: Maalattu sileä valkoinen
  Keittiön välitila: Kiiltävä valkoinen laatta
  Työtaso: Laminaatti, matta musta
  Kalusterunko ja -sokkeli: Valkoinen

  Skandinaavinen

  Lattia: vaaleaksi petsattu tammiparketti
  Keittiön kaapinovet: Maalattu sileä valkoinen
  Keittiön välitila: Kiiltävä valkoinen laatta
  Työtaso: Laminaatti, lämmin puu
  Kalusterunko ja -sokkeli: Valkoinen

  Klassinen

  Lattia: Tammiparketti
  Keittiön kaapinovet: Maalattu valkoinen peiliovi
  Keittiön välitila: Harmaa laatta
  Työtaso: Laminaatti, harmaa
  Kalusterunko ja -sokkeli: Valkoinen

Osallistu keskusteluun